Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Güney Marmara Bölgesel Yürütme Kurulu İkinci Başkanı Ahmet Başol Haraç, Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan’ı  spor turizmini geliştirme adına ziyaret etti. 
Haraç’a, Şube Müdürü Ertan Arabacı ve Masa Tenisi Milli Takım Teknik Direktörü Bayramali Yıldız’da eşlik etti. 
“Spor turizmi için işbirliği yapacağız”
Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Güney Marmara Bölgesel Yürütme Kurulu İkinci Başkanı Ahmet Başol Haraç,” Spor, kişiye öz disiplin, turizm ise akılcı bir davranış biçimi kazandırır. Yalova bu iki kavramının aynı noktada birleştiği Spor Turizmi yapabilmek için  bir çok imkana sahiptir. Termal kaplıca turizminin yanı sıra spor turizminin  iyi yılda atak yaparak  hızla gelişmesi hizmet sektörüne de olumlu etkilemektedir. Spor Turizmi için  ortak projelerde  iş birliği yapmaya devam  edeceğiz” dedi.
“Spor turizmi ile ekonomik katı artacak”
Spor İl Müdürü Metin Kaplan,” Öncelikle Başol Haraç’a teşekkür ediyorum. İlimizde geçmişten bu güne yapılan  organizasyonların haricinde çim saha, spor salonu, kapalı yüzme havuzu ve gençlik merkezleri gibi  yeni tesislerin hizmete girmesiyle  Yalova’da spor turizminin gelişmesine önemli ivme  kazandırmıştır. Son iki yılda ilimizde yapılan Müsabaka Sayısı toplamda 400 sayı artıp  2015 yılında  1639’a ulaşmıştır  bu sayı ekonomik katkının artırılmasıyla daha da çoğalacaktır” şeklinde konuştu. 
Editör: TE Bilişim