Yalova Valisi Tuğba Yılmaz, güreş, bilek güreşi, vücut geliştirme, karate, wushu ve masa tenisi dallarında 2017 Uluslararası müsabakalarda madalya alan sporcularımızla ve U10 kategorisinden Hatay Zafer Kupası kazanan Yalova Paşakent Spor Kulübü futbolcularıyla bir araya geldi.
Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan’ın yanı sıra, masa tenisi antrenörü Bayramali Yıldız, Wushu İl Temsilcisi Ali Kanberoğlu, karate antrenörü Mehmet Güney, güreş antrenörü Murat Gençtürk, bilek güreşi antrenörü Engin Terzi, Paşakentspor antrenörü Serdar Keçici’den çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Yılmaz, sporcularla yakından ilgilenerek çeşitli hediyeler verdi.
 Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, uğraştıkları spor dalına bakmaksızın centilmenliği ön planda tutmalarının önemini vurgulayan Yalova Valisi Tuğba Yılmaz,“Çocuklarımızın kötü alışkanlıklardan uzak durması ve hayatını disipline edebilmesi adına her birinin, herhangi bir spor ya da sanat dalıyla buluşması noktasında Valiliğimizce de bir çalışma başlattık. Neticede sporla uğraşan çocuklarımızın gerek uğraştıkları sportif faaliyetlerde gerekse öğrenim hayatlarında üstün başarılar göstermeleri bizi ziyadesiyle mutlu ediyor. Çocuklarımızın başarısı İlimizin başarısıdır. Ben, başarılı çalışmalarınızın devamını diliyor, hepinizi tebrik ediyorum.” dedi.

 

Editör: TE Bilişim