Yalova Atatürk Stadyumu ile ilgili Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Yalovaspor yönetimine geçmiş dönemlere ait 127 Bin TL’lik borcu olduğunu beyan etmiş bununla birlikte eski borçlara ait senet verilmesi ve  her maç için 2100 lira peşin ücret istenmişti.

Yalovaspor Başkanı Hakan Suiçmez, sosyal paylaşım sitesi üzerinden Yalova Atatürk Stadyumu için yaşadığı sorunu paylaşmış devreye giren Vekil Coşkun, Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan ile görüşerek sorunu sonlandırmıştı.

Yapılan görüşmelerle birlikte Yalovaspor 2014-2015 sezonunda Yalova Süper Amatör Kümedeki iç saha maçlarını Yalova Atatürk Stadyumu’nda oynayacak.

Yalovaspor taraftarlarına müjde veren Yalovaspor Başkanı Hakan Suiçmez,” Yalova AK Parti Milletvekilimiz Temel Coşkun stat ile alakalı yaşadığımız sorundan ötürü bizzat arayarak problemi çözmüştür. 2. Haftada Yalovaspor ile Çınarcık Belediyespor arasında oynanacak müsabaka Yalova Atatürk Stadyumunda oynanacaktır. Vakit harcayarak sorunumuzu çözen vekilimiz Temel Coşkun’a teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim