Subaşıspor:1 Fıstıklıspor:1
2.Amatör Küme B Grubunun 10. Haftasında Subaşıspor saha ve seyircisinin önünde lider Fıstıklıspor’u ağırladı.  Hersekzade Ahmetpaşa Stadyumunda oynanan müsabaka karşılıklı atılan gollerle 1-1’lik eşitlikle son buldu. Şampiyonluk için hafta sayan Armutlu temsilcisi maça 6 eksikle çıkarken, ilk yarıda Aykut Takta ile öne geçerken, ikinci yarıda Recep Güngörmez’in kendi kalesine gol atmasıyla maç eşitlikle bitti.
İki takım taraftarlarının yoğun ilgi gösterdiği maça lider Fıstıklıspor fırtına gibi başladı. Dakikalar 5’i gösterdiğinde Armutlu ekibinde sahneye çıkan Aykut Takta attığı şık golle hem takımını 1-0 öne geçirdi hem de ilk yarının skorunu belirledi.
İkinci yarıda hem ev sahibi Subaşıspor hem de Fıstıklıspor etkili futbollarıyla dikkat çekti. Altınova temsilcisi 75’de kazandığı serbest vuruşta konuk ekip ceza sahasında oluşan karanbol sonrası Recep Güngörmez topu kendi ağlarına gönderince skor tabelasında 1-1’lik eşitlik geldi. Kalan sürede başka gol olmadı ve takımlar 1 puana razı oldular. 

Editör: TE Bilişim