Veteranlar Maçı Nefes Kesti

Geçmişte fırtınalar gibi esen Sugörenspor'un veteranları tekrar yeşil sahada buluştu.
Sugörenspor'un efsane kadrosunda başarılı maçlar çıkaran Abidin Vişne, Rıdvan Öztoprak, İsmail Başaran, Ahmet Taşçı, Salim Kılavuz, Ferhat Harmancı, Hasan Özçelik, İsa Başaran, İsrafil Külüşlü, Mehmet Özhan, Vedat Kolpar, Musa Gürleş gibi isimler bir alt jenerasyonla karşılaştı. Karşılaşma renkli görüntülere sahne oldu. Ramazan Köse, Adem Apaydın, İlhan Ocak, Ertan Kılavuz, Rıdvan Makinacı, Burhanettin Suci, Hasan Harmancı, Fahri Köroğlu, Yusuf Köroğlu, Harun Başaran, Ayhan Karagöz, Yasin Yıldız'dan oluşan bordo takım efsane kadroya şans tanımadı ve sahadan 4-1 galibiyetle ayrıldı. Veteran takımının tek golü ise İsa Başaran’dan geldi.

Sugörenspor, Komşu Ortaköy'e Şans Tanımadı


2014-2015 sezonu öncesinde Sugörenspor hazırlık karşılaşmasında Ortaköyspor ile karşı karşıya geldi. Yoğun ilginin olduğu mücadele Sugören Köyü Sentetik Çim Sahada oynanırken maçı ev sahibi ekip 4-2 kazandı.

Maça hızlı başlayan Ortaköyspor maçın ilk yarısında Mehmet
Kılıç ile 1-0 öne geçti. Daha sonra Sugörenspor peşpeşe bulduğu gollerle ilk yarıyı 2-1 önde kapadı. İkinci yarıda Ortaköy Mert Çan ile eşitliği sağladı. Son 3 dakikada tecrübesiyle 2 gol bulan ekibimiz sahadan 4-2 galip ayrıldı. Ev sahibi ekibin gollerine Rıdvan Aygırcı, Kerim Öztoprak, Emre Çakıcı Ve Burak Gümüş imza attı.

"Ortaköy Spor'a Teşekkür Ediyoruz"


Dostluk havasında geçen komşu iki köy takımlarının mücadelesinden dolayı çok mutlu olduklarını ifade eden Sugörenspor Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Kolpar, Ortaköy Spor yöneticilerine ve futbolcularına dostça mücadeleden dolayı teşekkür ederken Ortaköy Spor'a başarılar diledi.


Editör: TE Bilişim