Yalova'nın tanınan ve sevinen futbol adamlarından Ümit Görtay bu sene mücadelesi ile göz dolduran ve alkış toplayan Sugören Spor U-11 takımını sezon boyunca gösterdiği özverili çalışmadan dolayı kutladı. İlk sezonunda heyecanlı bir o kadar da istekli bir futbol sergileyen Feyyaz Yurday yönetimindeki gençlerin ilerisi için ümit verdiğini ifade eden Ümit Görtay takımda ter döken tüm gençlere, ailelerine ve takımın lige hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

"Gençlere Destek Olacak Spor Severleri Bekliyoruz"
Çocuk futboluna büyük önem verdiklerini, bu paralelde Sugörenspor olarak U-11 takımını oluşturduklarını ifade eden Başkan Vedat Kolpar, “Yaş gruplarını aşağıya çekerek tabandan tavana uzanacak. Sugörenspor'un yarınlarını sağlam temellere oturtacak önemli bir çalışma başlattık. Sugören'in U-11, U-14 liglerinde oynayabilecek birçok gence sahip. Potansiyeli iyi kullanarak futbola gelecekte milli takımlar seviyesinde büyük hizmetler sunacak yeni yıldızlar kazandıracaklarına inanıyoruz” dedi.

"Saha Köyün Geleceğini Yakından İlgilendiriyor"
Sugören Sahası ve tesis binası ile ilgili köyün geleceğini yakından ilgilendiren bir proje olduğunu ifade eden Sugören Başkanı Vedat Kolpar,"Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Yalova Belediyesi ve İl Özel İdare'nin destekleriyle sahayı amatör maçların oynanacağı standartlara getirmeyi amaçlıyoruz" diyerek emeği geçen herkese teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim