9. Sugören Şehit Mustafa İnan Halı Saha Turnuvasında üçüncü hafta geride kaldı. geçen hafta bay geçen Kungirikspor ile henüz puanla tanışamayan Körpelerspor kozlarını paylaştı.  Büyük çekişmeye sahne olan maçın ilk yarısını konuk ekip kontra ataklarla Ufuk Torlak ve Hakan Balcı’nın attığı gollerle devreye 2-0 üstün girdi.
İkinci yarıda toparlanan Kungirikspor, Kerim Öztoprak (2), Orhan Taşçı (2), Emre Çakıcı(2) ve Gökhan Engin’in ayağından bulduğu gollerle sahadan 7-2 galip ayrılmayı başardı. Lider Pomakspor ise 3. Haftada gol olup yağdı. Mavi-Yeşilspor ile karşılaşan ev sahibi ekip Yasin Kolpar’ın kendi kalesine ve Salih Bilgili, Recep Çeliker, Sinan Baltacı (4), Sedat Kaya (6) kaydetti. Pomakspor liderliğini sürdürdü.
Konuk ekibin gollerini ise İbrahim Külüşlü (2), Yasin Kolpar ve Kerem Kartal attı. Haftanın son maçında ise Zeytinlikspor ile Maşatlıkspor kozlarını paylaştı. Mücadele ev sahibi ekibin 4-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı. Zeytinlikspor’a 3 puanı getiren goller ise Mustafa Ocak(2), İrfan Torlak ve Enes Ocak attı.

 

Editör: TE Bilişim