Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün ve Halk Eğitim Merkezi’nin destekleriyle Sugören Gençlerbirliği’nde masa tenisi kursları başladı.
Sugören Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Vedat Kolpar ve Masa Tenisi Antrenörü Taner Külüçlü, “Kursa gençlerin ilgisi yoğun oldu, boş zamanlarını verimli geçirmek her türlü zararlı alışkanlıklardan uzak durarak sağlıklı bireyler olmalarını amaçladığımız bu yolda bizlere  destek olan başta Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olmak üzere herkese teşekkür ederiz” dedi.
Kursu ziyaret eden Spor İl Müdürü Metin Kaplan:” Gençlerin diyabet ve obeziteden uzak sağlıklı bir yaşam sürdürebilmesi için, kötü alışkanlıklar, teknoloji ve internet bağımlılığından korunması ve spor yaparak zihinsel gelişimlerini olumlu etkilemesine ön ayak olmak bizlerin görevidir.  Ayrıca bu anlamda Türk Sporuna verdikleri desteklerden dolayı İl ve İlçe Milli eğitim Müdürlüğüne, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına, Sivil Toplum Kuruluşları  teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim