Yalovalı gençlerin ve Yalova’daki kurumların Yalovaspor’a küstürüldüğüne dikkat çeken Suiçmez, En çok bu konunun kendisini üzdüğünü, 5 Mayısta yapılacak kongre ile çok renkli bir yönetim ile Yalovaspor’u kurumsallaşarak kademe kademe profesyonel lige çıkartacaklarını söyledi.

Basın toplantısında basın mensuplarının sorduğu Eski futbolcuların bir araya gelerek Yalovaspor’u 3. Lige çıkarmak istemeleri yönündeki soruya ise Hakan Suiçmez, bu durumun kulağına geldiğini düşüncelerinin güzel olduğunu ancak yeni yapılanmada buna gerek olmadığını vurguladı.

Yalova’nın gencine büyük bir önem vereceklerini ifade eden Yalovaspor Başkan Vekili Hakan Suiçmez, başkanlık konusunda Tamer Erbul ile arasında sorun olmadığını futbolla Erbul’un kurumsal konularda da kendinin ilgileneceğini belirtti.

Yalovaspor hakkında dobra açıklamalarda bulunan Yalovaspor Başkan Vekili Hakan Suiçmez,” 5 Mayısta yapılacak kongre sonrasında Yalovaspor’u kademeli olarak lig atlatacağız ve yeniden profesyonel lige çıkartacağız. Yalovaspor şuanda en dip noktada ve daha fazla düşme şansı yok. Bu yüzden takımımızı zirveye çıkartacağız. Tamer Erbul ile bir sıkıntım yoktur. Kendisi ağabeyimdir ve futbol konusunda benden daha deneyimlidir. Tamer Erbul yönetiminde yola devam edeceğiz. Tamer Erbul işin futbol kısmına geri kalan kurumsallaşma kısmına ise ben ilgileneceğim. Biz yönetime girdiğimizde kurulu bir takım aldık. Ve ciddi bir şekilde Yalovasporlu duruşu sergiledik. Çalışarak sorunlarla boğuştuk. Eski yöneticilere gelen icralar bizlere de geldi. Yalovaspor’un borcu için bir araya gelen ağabeylerimiz takımın düştüğü durumdan nasıl kurtulacağına dair bir araya gelmemeleri beni üzmüştür. Mayısta yapılacak kongre yönetim kurulu sonrasında yeni yönetimimiz çok renkli olacaktır. Aramıza bir bayan arkadaşımızı da almak istiyoruz. Bununla ilgili görüşmelerimiz devam etmektedir. Oluşumla birlikte Yalovaspor’u kişilere bağlı kalmak yerine kulübe yeni bir sistem Bahis Siteleri kazandırarak döner sermayesi olan takım haline getirmek istiyoruz” dedi.

“Öz değerlerimize sahip çıkacağız”

Yalova’da ciddi bir potansiyelin olduğuna dikkat çeken Suiçmez,” Yalova’da ciddi değerler var. Bu değerler dışarıdan yapılan transferlerle gün yüzüne çıkmıyor. Biz bu değerlerimize sahip çıkacağız ve özümüze döneceğiz. Çünkü Yalova’daki sporcular hem kaliteli insanlar hem de iyi birer futbolculardır. Biliyoruz ki Yalova’nın kendi öz değerleri Yalovaspor’u TFF 1.lige çıkaracaktır” dedi.

“Yalovaspor’da gündem hep borçlar oldu”

Yalovaspor’da uzun yıllardır futbolun konuşulmadığına parmak basan Yalovaspor Başkan Vekili Hakan Suiçmez,” Yalovaspor’da uzun yıllardır futbolun yerine borçlar konuşuluyor. Yeni gelen yönetimler hep borç harç peşinde koştururken elektrik kesintileri konuşmak zorunda kaldı. Geçmişte Yalovaspor’a gelen bağışlar, gelirler kulübün kasasına girmedi. Şuanda Yalovaspor’un 10 Milyona yakın borcu olduğu konuşuluyor ancak kulübün bir dikili ağacı bile yok. Örnek verecek olursak bu takımın bir takım otobüsü bile yoktur. Bu kulüp bunu alamayacak güçte miydi. Kurumların Yalovaspor’u dikkatli incelemeleri gerekmektedir.  Türkiye’nin her noktasında kulüplere destek var ancak bu Yalovaspor’da yok. Şirketler kulüplere yardım ederken Yalovaspor’a destek şirketler yok. Çünkü geçmişte Yalovaspor’a firmalar ve kişiler küstürüldü. Bizler Yalovaspor’u Yalovaspor üzerinden savunacağız. Yalovaspor’u kişilere bağlı kalmaktan kurtaracağız. Ben biliyorum ki Yalovaspor’a imza atacak 50 iş kadını ve işadamı tanıyorum. Bu insanların tamamı Yalovaspor için canı gönülden çalışacak insanlardır” şeklinde konuştu.

“Yalova’da Yalovaspor aşkı bitirildi”

Yalova’da Yalovaspor aşkını sonlandırıldığına dikkat çeken Suiçmez,” En çok üzüldüğüm konu ise geçmişte gençlerimiz önce Yalovaspor aşkı ile yanıp tutuşurken şuanda ilgi bitirildi. Kimse Yalovaspor’u ön plana almıyor. En çok kızdığım üzüldüğüm konu da budur. Benim 20 yıl önceki Yalovaspor formam duruyor ve onu gözüm gibi saklıyorum. Yalova’nın düşünmesi gereken nokta budur. Çünkü önce doyduğun yerdir” diyerek sözlerini tamamladı.

Editör: TE Bilişim