Yenimahallespor: 1 Sultaniyespor:6
Yalova Group Süper Amatör Kümenin 14. Haftasında Yenimahallespor evinde Sultaniyespor’u ağırladı. Termal sahasında oynanan maçta geriye düşmesine karşın konuk Çiftlikköy temsilcisi maçı 6-1 kazanarak evine 3 puanla döndü. Ev sahibi ekipte Anıl Dönmez, Sultaniyespor’da ise İsmail Öztürk kırmızı kart görerek cezalı duruma düştüler.
Karşılaşmaya atak başlayan Yenimahallespor 10. Dakikada Bechır Hassan Mahamat'ın golüyle 1-0 öne geçti. Bu golle maç oldukça hareketlendi.
İlk yarım saatlik dilimin ardından Sultaniyespor oyunda dengeyi kurarak beraberlik golü arayışı içine girdi. Mavi Horozlar 32’de İsmail Öztürk’ün golüyle 1-1’lik eşitliği yakaladı. Konuk ekip bu golden 6 dakika sonra Deniz Yusuf Sütlübudak’ın kaydettiği golle maçta 2-1 öne geçti. İlk yarının bitimine saniyeler kala İsmail Öztürk kendisinin 2 takımını da 3-1 öne geçiren gole imzasını attı takımını devre arasına rahat bir skorla götürdü.
İkinci yarıda ise gerginlik hat safhadaydı. 70. Dakikada Yenimahallespor’dan Anıl Dönmez, Sultaniyespor’dan ise İsmail Öztürk gördükleri kırmızı kartlarla takımlarını 10’ar kişi bıraktı. Maçın bitimine 10 dakika kala Çiftlikköy temsilcisi 81’de Enes Dışpınar, 85’de 85 Erdi Demirkol ve 88. Dakikada da Özcan Güven’le 3 gol bularak maçtan 6-1 galip ayrıldı.

Editör: TE Bilişim