Bayanlar Bölgesel Lig’deki temsilcimiz Çiftlikköy Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, 2.Lig’e yükselme yolundaki son engel olan final grubu maçları için gün sayıyor.
FİNAL GRUBUNDA RAKİPLER BELLİ OLDU
Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından 16-17-18 Şubat tarihlerinde 10 şehirde oynanacağı açıklanan final grubu maçlarında Çiftlikköy’ün Sultanları Kütahya Grubu’nda mücadele edecek.
GRUP LİDERİ 2. LİG’E YÜKSELECEK
Tek devreli puanlama sistemine göre Dumlupınar Üniversitesi Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşmalarda Çiftlikköy Belediyespor’un rakipleri Bursa Grubu Şampiyonu Nova Gençlik Spor, Çanakkale Grubu şampiyonu Edremit Belediyesi Altınolukspor ve Düzce Şampiyonu Sportaküs Spor Kulübü olacak.
KARADENİZ, “HER SET AYRI ÖNEM TAŞIYOR”
Rakiplerin gücünü bildiklerini ifade eden Çiftlikköy Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Metehan Karadeniz, “Edremit Belediyesi Altınolukspor, Çanakkale grubunda Çanakkale ekipleriyle oynadığı 2 maçı da kazanarak yenilgisiz olarak bir üst tura yükselmeyi başardı. Genç kızlar kategorisinde üstüste 2 yıl Bursa şampiyonu olan Bursa Nova Gençlik de güçlü gençleriyle grubun iddialı takımları arasında yer alıyor. Düzce ekibi Sportaküs Spor Klübü ise Düzce grubundan birinci olarak final grubuna kalan bir diğer ekip oldu. Grupta tek farklı galibiyetlere 2, diğer galibiyetlere 3 puan verilecek. Tek setli yenilgilerde de 1 puan haneye yazılıyor. Dolayısıyla her maçta alacağımız her set, hatta her sayının büyük önemi var. Başantrenörümüz Mihrican Deviren ve Yardımcı Antrenörümüz Venhar Odabaşı nezaretinde 2.Lig öncesi bu son virajı da alarak başarılı olacağımıza inanıyorum. Tüm maçlarımızı kazanarak grup birincisi olup 2. Lig’e yükselmek istiyoruz. Bize desteklerini her zaman gösteren Belediye Başkanımız Ali Murat Silpagar’a teşekkür ediyorum. Umuyorum Çiftlikköy’e bir gurur daha yaşatacağız” diye konuştu. 

Editör: TE Bilişim