Geçtiğimiz hafta sonunda lider Ataşehir Belediyesi karşısında ağır bir yenilgi almasına karşın grupta ki yerini koruyan Çiftlikköy’ün sultanları Değirmendere karşısında yaptıkları sürprizi Kocaeli temsilcisi Büyükşehir Belediye Kağıtspor’a da yapmak istiyor.

Ligin 15. Hafta müsabakalarında Belediyesi Bayan Voleybol Takımı ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi arasında 17 Şubat Pazar günü Yalova Atatürk Spor Salonunda oynanacak müsabaka saat 14:00’dan itibaren başlayacak.

Geçtiğimiz hafta sonu grup lideri Ataşehir Belediyespor’a İstanbul deplasmanında konuk olan ve salondan 3-0’lık mağlubiyetle ayrılan filenin sultanları, yarın oynayacağı müsabakada güçlü rakibini mağlup ederek çıkışa geçmek ve düşme potasından uzaklaşmak istiyor.

Rakibinin güçlerini bildiklerini ancak iyi bir takım olduklarını belirten Çiftlikköy Belediyesi Bayan Voleybol Takımı antrenörü Mihrican Deviren,” Hafta sonunda çok önemli bir maça çıkacağız. Çok zevkli ve güzel bir müsabaka olacak. Rakibimizin gücü ortada ve grupta 2. Sıradalar. Ancak bizde güçlü bir takımız ve Değirmendere karşısında oynadığımız oyunu Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor karşısında oynarsak galip gelebileceğimizi düşünüyorum” dedi.

17 Şubat Pazar günü oynanacak zorlu müsabaka öncesinde Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor 12 galibiyet 2 mağlubiyet 35 puanla 2. Sırada yer alırken, Çiftlikköy’ün sultanları 3 galibiyet 11 mağlubiyet ile 8 puanla 10. Sırada bulunuyor.

Editör: TE Bilişim