Altınova Belediyespor Minikler ve Yıldızlar Voleybol Takımları, Bölge Şampiyonası öncesi Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’ı ziyaret ettiler. Sarı-yeşilli Sultanların hedefi şampiyonluk
Yalova Voleybol Yıldızlar Liginde şampiyonluk, miniklerde 2’incilik alarak Yalova’yı Marmara Bölge Şampiyonası’nda temsil etme hakkı kazanan Altınova Belediyespor Minikler ve Yıldızlar Voleybol Takımları, Bölge Şampiyonası öncesi Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’ı ziyaret ettiler.
Altınova Belediye Meclis üyeleri Fevzi Arıcı, Hasan Karabacak, Bilal Ok, Mustafa Sarıgül, Ali Saruhan, Birol Bayram ve Ali Koçal ile Altınova Belediyespor Kulübü Genel Kaptanı Muhsin Kaya’nın hazır bulunduğu ziyarette Başkan Oral voleybolcuları kutladı. Bölge Şampiyonasında her iki takma da başarılar dileyen Başkan Oral, “Spor Salonumuzu devraldık. Çevre düzenlemeleri ve bir takım çalışmaların ardından birkaç aya kadar kullanımına başlayacağız. Salonumuzu kullanmaya başlamamızla salon sporlarında her branşta iddialı bir bölge olacağız” diye konuştu.
Öte yandan Altınova Belediyespor Kulübü Genel Kaptanı Muhsin Kaya, yeni kurulan takımlarına ve antrenörlerine güvendiklerini söyledi. Kaya, “Altınova, artık salon sporlarında da öncü kulüplerden olacak. Bu sezon Bölgesel Lig’de mücadele edecek ekibimize başarılar diliyorum. Hocamıza ve sporcularımıza güveniyoruz. İnşallah ilçemizi ve ilimizi en iyi şekilde temsil ederiz” dedi.
Altyapı ve üst yapıyla ilgili ayrı ayrı projelerinin olduğunu belirten Altınova Belediyespor Bayan Voleybol Takımı Antrenörü Fuat Uzunca, “Üst yapıyla ilgili olarak hedefimiz bu yıl 3. Lig’e çıkmak. Altyapıyla ilgili olarak da minikler, küçükler, yıldızlar ve gençlerde maçlara katılıyoruz. Orada da minik ve küçüklerde şampiyonluğa oynayacağız. Yıldız ve gençlerde kızlarımız tecrübe kazanmak için mücadele edecekler. Altınova’da voleybolu başlatıp yaymak istiyoruz. Salonumuz bitti, kullanımını bekliyoruz. Sonrasında ilçedeki okullardan altyapıları kurup, geniş bir potansiyele ulaşmak istiyoruz”  dedi.
Ziyaretin ardından Başkan Oral ve Belediye Meclis üyeleri genç sporcuları ödüllendirdiler.
Editör: TE Bilişim