Bu sezon Süper Amatör Ligde Hersekspor, Safranyolu Doğuşspor, Kaytazdere Belediyespor, Sultaniyespor, Çiftlikköy Belediyespor, Yalovaspor, Tavşanlı Belediyespor, Esenköyspor, Armutlu Belediyespor, Çınarcık Belediyespor, Yeşilovaspor, Termal Belediyespor ve Acarspor mücadele edecek. 24 haftalık maraton sonunda şampiyon olan ekip Bölgesel Amatör Lige yükselme başarısı gösterecek.

“İlk hafta maçları bugün oynanacak”

Yalova Süper Amatör Kümede ilk hafta maçlarının tamamı 11 Ekim Cumartesi günü oynanacak. 2014-2015 sezonunda Süper Amatör Kümede ilk santra Yeşilovaspor ile Sultaniyespor arasında oynanacak maçta yapılacak. Zorlu 90 dakika Ahmet Saraç Sahası’nda oynanacak ve saatler 13:00 gösterdiğinde start alacak.

Haftanın diğer maçlarında ise yine Ahmet Saraç sahasında saatler 15:00’ı gösterdiğinde Acarspor ile Doğuşspor kozlarını paylaşacak. Esenköy Belde sahasında Esenköyspor ile Tavşanlı Belediyespor 15:00’da karşı karşıya gelecek. Armutlu İlçe Stadyumunda 15:00’da başlayacak maçta Armutlu Belediyespor ile Yalovaspor, Termal İlçe Stadında yine aynı saatte Termal Belediyespor ile Kaytazdere Belediyespor karşı karşıya gelecek. Çınarcık İlçe Stadyumunda ise Çınarcık Belediyespor ile Çiftlikköy Belediyespor kozlarını 15:00’da paylaşacak.

Editör: TE Bilişim