Futbol Tertip Komitesi Başkanı ve Futbol İl Temsilcisi Hamdi Yılmaz, merakla beklenen Süper Amatör Kümenin fikstürünün 16 Ekim Cuma günü çekileceğini açıkladı. Öte yandan Türkiye Futbol Federasyonu tarafından, Ankara’da yaşanan olaylar sebebi ile ertelenen tüm amatör maçlarla ilgili karar ise bugün yapılacak Futbol Tertip Komitesi toplantısıyla açıklanacak. 
Müsabakaların tarihlerini beliryeceğiz
Tertip Komitesi toplantısında ertelenen maçların akıbetinin belirleneceğini belirten Yılmaz, “Ankara’daki olaylar nedeniyle ilimizde de ertelenen amatör maçların tarihleri belirlenecek. Toplantımızdan çıkacak sonuca göre ertelenen müsabakaların ne zaman yapılacağı açıklanacak” şeklinde konuştu.
“Tüm gözlerin çevrildiği Süper Amatör Kümenin fikstürü çekiliyor”
12 ekibin şampiyonluk mücadelesi vereceği Süper Amatör Kümenin fikstür çekimi ise 16 Ekim Cuma günü Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Saatler 18:00’ı gösterdiğinde başlayacak fikstür çekiminde 12 kulübün temsilcisi yer alacak. 
2015-2016 sezonunda Süper Amatör Küme’de Çiftlikköy Belediyespor, Armutlu Belediyespor, Esenköyspor, Yeşilovaspor, Hersekspor, Sultaniyespor, Acarspor, Teşvikiye Belediyespor, Kadıköyspor, Çınarcık Belediyespor, Termal Belediyespor ve Tavşanlı Belediyespor mücadele edecek.
Futbol Tertip Komitesi Başkanı ve Futbol İl Temsilcisi Hamdi Yılmaz, ligde yer alacak takımlara ise başarılar diledi. 
Editör: TE Bilişim