Yalova’da oynanan Masa Tenisi 1. Lig 4. Etap maçları tamamlanırken, ilk 3’e giren takımlar belli oldu. 12-14 Mayıs 2017 tarihleri arasındaki oynanan müsabakalara 90. Yıl Spor Salonu ev sahipliği yaptı. Kıran kırana geçen maçların ardından bayanlarda Yalova Belediyespor ekibi Süper Lige çıkmayı başardı.
Son gün maçlarını ise Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Kerim Koç ve Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan birlikte takip etti.
Bayanlar 1. Ligini Yalova Belediyespor ilk sırada tamamlayarak şampiyon oldu. İkinci sıra Pendik Belediyespor’un olurken, üçüncülüğü ise Çanakkale ekibi Bu Piliçspor dördüncülüğü ise Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor elde etti.Erkeklerde ise şampiyonluğu Düzce ekibi Divapanspor kazandı. İkincilik İstanbul ekibi Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin olurken, üçüncülük ise Bursaspor’un oldu.
İlk 3’e girerek Süper Lige yükselen takımlara kupa ve madalyalarını Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Kerim Koç, Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan, Yalova Belediyespor Kulübü Başkanı Resul Kocaağa takdim etti.

Editör: TE Bilişim