Antalya’nın Alanya ilçesinde gerçekleştirilen Gençler Türkiye Taekwondo Şampiyonası’nda Türkiye Üçüncüsü Muammer Eray Genç, Yalova Belediye Gençlik Spor Kulübü Başkanı Resul Kocaağa, Taekwondo Antrenörü Emrah Özçelik ve sporcular Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’ı ziyaret etti. 
Şubat ayı içerisinde bu kez Antalya’nın Belek ilçesinde gerçekleştirilecek olan 3. Turkish Open Uluslararası Taekwondo Turnuvasına Yalova Belediye Gençlik Spor Kulübü 2 kategoride 3 sporcu ile katılacak. Büyükler kategorisinde Özgür Gülen, gençler kategorisinde ise Muammer Eray Genç ve Fatih Öztürk turnuvada ülkemizi ve kentimizi temsil edecek. 
Sporcular ile tek tek ilgilenen ve her birini ayrı ayrı tebrik eden Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman; “Kentimizin adının başarı ile anılmasını sağlayan her sporcumuz bizleri gururlandırıyor. Yalova Belediyesi olarak imkanlarımız dahilinde tüm spor branşlarına destek olmaya çalışıyoruz. İnanıyorum ki; Antalya’da yapılacak olan turnuvada yine bizleri gururlandıracak dereceler elde edeceksiniz ve en iyi şekilde kentimizi ve ülkemizi temsil edeceksiniz. Hepinize başarılar diliyorum” dedi.
Editör: TE Bilişim