Türkiye Taekwondo Federasyonu’nun 2017 faaliyetleri kapsamında Gençler Türkiye Tekvando Şampiyonası’nı Samsun’da düzenleyecek. 7-11 Eylül 2017 tarihleri arasındaki dev organizasyona Yaşar Doğu Spor Salonu ev sahipliği yaparken ilimizi ise 6 kulüpten 15 sporcu temsil edecek. 2020 Olimpiyatları’na hazırlanan Türkiye Taekwondo Federasyonu’nun düzenleyeceği şampiyonada Türkiye’nin en iyi genç sporcuları ter dökecek.
Samsun’a gidecek olan Yalova kafilesinde Mehmet Ersoy idareci olarak görev yaparken, Emrah Özçelik, Hakime Özçelik, Furkan Sevim ve İsa Gündağ antrenörlük yapacak.
İlimiz adına ise  Fethi Saruhan Tuncer, Fatih Öztürk, M. Eray Genç, Dilara Günduğ, Sıla Palit, Murat Yakan, Ali Kemal Geçkin, S. Can Şaşmaz, Damla Karahasan, Y. Pelin Çiftçi, Ayşenur Güven, Hümeyra Beşer, Efekan Turhan Uz, Ümmühan Ertoğan ve Yağmur Yürekseven tatamiye çıkarak temsil edecekler.
Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan, Samsun’daki Türkiye Şampiyonası’nda mücadele verecek sporcularımıza başarılar diledi.

Editör: TE Bilişim