Türkiye Taekwondo Federasyonu’nun 2017’deki faaliyetleri kapsamında düzenlediği Taekwondo Yıldız Milli takım seçmeleri 26-27 Temmuz 2017 tarihleri arasında yapılacaktır. Atatürk Spor Kompleksi Kazım Karabekir Spor Salonu’nda düzenlenecek olan seçmelerde; milli takımın aday kadrosunu oluşturacak sporcular, 26-27 Temmuz tarihleri arasında Karaman'da bulunacak. İlimizi ise Milli takım seçmelerinde 3 sporcu temsil edecek.
Karaman’da yapılacak seçmelerin ilk gününde erkek seçme müsabakaları yapılacak ve ardından bayan sporcuların tartıları gerçekleştirilecek. Organizasyonun ikinci günün de ise bayan sporcular tatami de ter dökecek.
Yalova’yı ise seçmelerde Kerim Emre Kurum, Mehmet Gedik ve Ayşe Eylül Baygün temsil ederken sporcularımıza Emrah Özçelik antrenörlük yapacak.
Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan,” Yalova’da bir çok branşta Milli sporcu yetiştirmenin gururunu yaşıyoruz. Başarılı sporcularımızdan Mehmet Gedik ve Ayşe Eylül Baygün Milli takım seçmelerinde ilimizi başarı ile temsil edeceklerine inancımız tam. İdareci antrenörümüz ve sporcularımıza şimdiden başarılar diliyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim