Taşköprü Gökhan Güney Sahasında oynanan karşılaşmayı ev sahibi ekip 2-0 kazanarak ilk puanlarıyla tanışmış oldu. Karşılaşmada ise Taşköprüspor’un uzun yıllardır kaptanlığını üstlenen oynadığı oyun ve centilmenliği ile dikkat çeken Suat Coşkun ise futbolu bıraktı. Sarı Kırmızılı ekip kaptanına ise galibiyetle veda etmiş oldu.

Zorlu 90 dakikanın ilk yarısında iki takımda temkinli futbol sergilerken yakaladıkları fırsatları değerlendiremeyince soyunma odasının yolunu 0-0’lık eşitlikle tuttular. İkinci yarıya atak başlayan Taşköprüspor 50. Dakikada Burak Kılıç’ın frikikten attığı golle 1-0 öne geçti. Bu gol maçı hareketlendirirken, 90+4’de ev sahibi ekip bu kez Göksel Kılıç ile golü bularak sahadan 2-0’lık galibiyetle ve 3 puanla ayrıldı.

Taşköprüspor antrenörü Mikail Yılmaz,” İlk galibiyetimizi aldık. Oyuncularıma teşekkür ediyorum. Lige çok iyi hazırlanmıştık. İlk maçımızı şanssız bir şekilde kaybettik. Ancak bundan sonra iyi oynayan ve puanları toplayan Taşköprüspor izleyecekler. Kaptanımız Suat Coşkun’a da emeklerinden ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim