Türkiye Karate Federasyonu tarafından Gaziantep’te yapılan Ümit-Genç ve 21 Yaş altı Türkiye Karate Şampiyonası’nda Taşköprülü karatecilerden 2 madalya geldi. Mehmet Güney yönetimindeki Taşköprü Karate İhtisas Kulübü, Türkiye Şampiyonası’na 9 sporcusu ile mücadele etti.
Şahinbey Spor Salonunda ki Türkiye Şampiyonası’nı Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Gaziantep Milletvekilleri Canan Candemir Çelik ve Abdulkadir Yüksel, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan’da takip etti.
3-6 Ağustos tarihleri arasındaki Ümit-Genç ve 21 yaş altı Türkiye Karate Şampiyonası’nda tatamiye çıkan Taşköprülü karatecilerden Ali Güney, 21 yaş altı 67 kiloda Türkiye Şampiyonu olurken, Elif Hilal Ayar ise 21 yaş altı 55 kilo bayanlarda ise Türkiye üçüncüsü olarak madalya kazandı.Taşköprü Karate İhtisas Kulübü antrenörü Mehmet Güney,” Gaziantep’te yapılan Ümit genç 21 Yaş altı Türkiye Karate şampiyonasında Ali Güney 21 yaş altında 67 kg da Türkiye şampiyonu oldu Elif Hilal Ayar 21 yaş altı bayanlarda Türkiye üçüncüsü olmuştur. Derce yapan yapamayan tüm Sporcularımı kutlarım. Başarılarının devamını dilerim” dedi.

Editör: TE Bilişim