Ligin ilk yarısında Esenköy’de oynanan müsabaka 1-1’lik eşitlikle sona ermişti. Lacivert-Beyazlı ev sahibi ekibe 3 puanı getiren golleri Aziz, Cemil ve Muhammed Tugay’dan gelirken, konuk Esenköyspor’un tek sayısını Ali Çukadar kaydetti.

Tavşanlı Belediyespor’da kaleci Fatih 65. dakikada ceza sahası dışında topa elle müdahalede bulununca direk kırmızı kartla oyundan atılırken, Murat 80. dakikada ikinci sarıdan gördüğü kırmızı kartla takımını 9 kişi bırakıp cezalı duruma düştü.

Yalova Süper Amatör Küme’nin 20. Haftasında Tavşanlı Sahasında oynanan maçta Tavşanlı Belediyespor ile Esenköyspor karşı karşıya geldi. Maça hızlı başlayan ev sahibi ekip Aziz’in attığı golle 1-0 öne geçti. Yediği gol sonrasında toparlanan ve ev sahibi ekibin kalesinde baskı kuran Esenköyspor 20. Dakikada golcü oyuncusu Ali Çukadar ile skoru 1-1’e getirdi. Bu gol ilk 45 dakikanın da skorunu tayin etti.

Karşılaşmanın ikinci yarısına da etkili başlayan ev sahibi Tavşanlı Belediyespor’un 55. dakikadaki atağında Cemil’in attığı golle 2-1 öne geçti. dakikalar 65’i gösterdiğinde ev sahibi ekibin kalecisi Fatih ceza sahası dışında topa elle dokununca kırmızı kart görerek oyun dışı kalırken, kalan bölümde Tavşanlı Belediyespor 10 kişi ile mücadele etmek zorunda kaldı. Ev sahibi ekipte bu kez Murat 80. Dakikada gördüğü ikinci sarı kart sonrası kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Bu olayın ardından Tavşanlı Belediyespor’un yetenekli orta saha oyuncusu Muhammed Tugay sahneye çıkarak farkı 2’ye takımını da 3-1 öne geçirirken karşılaşmanın skorunu ilan etti.32 puana ulaşan Tavşanlı Belediyespor 3. Sıraya yerleşirken, 30 puanda kalan Esenköyspor ise 4. Sıraya geriledi. 

Editör: TE Bilişim