Yalova Group Tayfun Erbul Süper Amatör Küme ekiplerinden Tavşanlı Belediyespor, Bursaspor U-21 takımıyla hazırlık maçı yapacak. Teknik direktör İşcan Avşar ile yola devam eden Lacivert Beyazlılar kurduğu genç kadro ile yeni sezonda mücadele edecek.
7 Ekim Cumartesi günü saat 12:00’da Vakıfköy Tesislerinde oynanacak maçta geçen sezonun U-21 Ligi şampiyonu Bursaspor ile Tavşanlı Belediyespor kozlarını paylaşacak. Avşar’ın ekibi daha önce de Gölcükspor genç takımıyla karşılaşmıştı.
Tavşanlı Belediyespor Teknik Direktörü İşcan Avşar,” 7 Ekim Cumartesi günü Bursa'da Vakıfköy tesislerinde Bursaspor'un U-21 takımı ile hazırlık maçı yapacağız. Rakibimiz geçen sezonun Türkiye şampiyonuydu. Takım olarak fırsat buldukça Türkiye’nin önemli takımlarıyla maç yapacağız. Amacımız kadromuzda yer alan genç yeteneklerimiz üst lig takımlarına sunabilmektir. 1998 ve 19999 doğumlu futbolcularımın yeteneklerini güveniyorum. Onları biraz daha tecrübe sahibi yapıp iyi takımlarda oynamalarına şans vermek istiyoruz” dedi.

 

Editör: TE Bilişim