Sarı Siyahlı Çınarcık Belediyespor’un golleri Cevdet ve Ünsal’dan gelirken, Tavşanlı’nın sayılarını Cemil, Muhammed Göksu, Hakan ve Özgür kaydetti.

Çınarcık İlçe Stadı’nda oynanan 90 dakikalık müsabakaya Tavşanlı Belediyespor atak başladı. konuk ekip 15. Dakikada geliştirdiği atakta sahneye çıkan Cemil meşin yuvarlağı ev sahibi ekibin ağlarına bırakarak takımını 1-0 öne geçirdi. Yediği gol sonrasında çabuk toparlanan Çınarcık Belediyespor 23’te geliştirdiği atakta Cevdet ile skoru 1-1’e getirdi. İlk yarının kalan bölümünde başka gol olmadı ve iki ekip soyunma odasına eşitlikle gitti.

Müsabakanın ikinci yarısına Çınarcık Belediyespor hızlı başlayarak 57. Dakikada Ünsal ile 2-1 öne geçmeyi başardı.  Kalesinde gördüğü golden sonra oyunun kontrolünü eline alan Tavşanlı Belediyespor, 73. dakikada Muhammed Göksu ile skorda 2-2’lik eşitliği sağladı. Beraberlik golünden sonra maça ağırlığını koyan Lacivert-Beyazlılar 85. dakikadaki atakta Hakan’ın golüyle skoru 3-2 yaparak öne geçti. Üst üste bulduğu gollerle avantajı lehine çeviren Tavşanlı Belediyespor farkı arttırmak için Çınarcık kalesine yüklenmeye devam etti. Müsabakanın 88. dakikasında sahneye çıkan Özgür attığı golle takımını 4-2 öne geçirerek skoru tayin etti. 

Editör: TE Bilişim