Tavşanlı Belediyespor:6 Hersekspor:0
Tayfun Erbul Süper Amatör Kümenin 6. Haftasında zirve takipçilerinden Tavşanlı Belediyespor ile lige tutunmaya çalışan Hersekspor kozlarını paylaştı.
Batuhan Kösem, Serhat Aydemir ve Yasir Kırcıoğlu hakem üçlüsünün yönettiği Tavşanlı sahasındaki maçı ev sahibi ekip 6-0 gibi farklı skorla kazanarak Yalovaspor mağlubiyetini telafi etti. Lacivert Beyazlılarda gollere ise Berk Kulalı, Muhammet Yalçın, Ertuğrul Şamlı, Ogün Şahin (2) ve Numan Eker imzalarını attı. Karşılaşma öncesinde ev sahibi ekip ve konuk ekip oyuncu ve teknik heyetine Tavşanlı cephesinden bal hediye edildi.
Karşılaşmaya çok hızlı başlayan Tavşanlı Belediyespor 3. Dakikada Berk Kulalı’nın golüyle 1-0 öne geçti. Erken bulduğu golle rakibini demoralize eden Lacivert Beyazlılar 12’de Muhammet Yalçın ve 25. Dakikada ise Ertuğrul Şamlı’nın golleriyle ilk yarıyı 3-0 önde kapattı. İkinci yarıda da oyunun kontrolünü elinde tutan İşcan Avşar’ın ekibi 50 ve 55. Dakikalarda Ogün Şahin’in golleriyle farkı 5’e çıkarttı.
Müsabakanın skorunu ise Tavşanlı Belediyespor’dan Numan Eker 85’de söyledi ve takımının sahadan 6-0 galip ayrılmasını sağladı.

 

Editör: TE Bilişim