Geçen sezon Çiftlikköy Belediyespor forması giyen golcü oyuncu Ömer Bal’ı transfer ederek dikkatleri üzerine çeken Tavşanlı Belediyespor kadrosunu Altınova Belediyespor’dan kaleci Tunahan Tan, Gençlerbirliği’nden kaleci Okan Bahar, Hersekspor’dan orta saha oyuncusu Recep Taştan, Esnafspor’dan defans oyuncusu Ahmet Gök, Karamürselspor’dan defans oyuncusu İzzet Öz ve Gölcükspor’dan orta saha oyuncusu Mehmet Demir ile güçlendirdi.

Çalışmalarına yaklaşık 1.5 ay önce başlayan Altınova temsilcisi oynadığı 2 hazırlık maçında İstanbul ekiplerinden Kuştepespor’u 2-1 Yalova Süper Amatör kümede ki rakiplerinden Yeşilovaspor’u ise 5-0 gibi farklı skorla mağlup etti. 11 Ekimde start alacak Yalova Süper Amatör Küme için günde çift antrenman yapan Tavşanlı Termal’de ise kondisyon depolamayı sürdürüyor.

Şampiyonluk için savaşacaklarını belirten Tavşanlı Belediyespor Teknik Direktörü Teoman Parıltan,” İyi transferler yaparak güçlü bir kadro kurduk. Bu sezonda Süper Amatör Kümede daha iddialıyız. Taraftarlarımıza ve futbolseverlere Tavşanlı Belediyespor’u hayranlıkla izlettireceğiz. 2014-2015 sezonun Yalova Süper Amatör kümede ki takımlara ve diğer takımlara hayırlı olmasını diliyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

 

Editör: TE Bilişim