Türkiye Basketbol Liginin 15. Haftası oynanan 9 karşılaşma ile tamamlandı. Ligi domine eden Türk Telekom liderliğini sürdürürken, yeni koçuyla ilk yenilgisini alan temsilcimiz Yalova Group Belediyespor ise son sırada kaldı. Petkimspor ise yeni koçuyla birlikte son saniye basketiyle aldığı galibiyetle nefes aldı.
Ankara derbisinde OGM Ormanspor sahasında Ankara DSİ’ye 83-73 yenilmekten kurtulamadı. İstanbulspor Beylikdüzü evinde Selçuklu Belediyesi’ne 93-57, Halk Enerji TED Ankara Kolejliler ise Bursaspor Durmazlar’a 89-77’lik skorla evinde yenildi.
Yalova Group Belediyespor yeni transferi ve yeni koçuyla evinde ilk kez çıktığı maçta Afyon Belediyesi’ne 100-85 mağlup oldu. Türk Telekom ise deplasmanda Antalyaspor’u 93-85’lik skorla geçti.
Yalova’da aldığı galibiyetten sonra Samsun BŞB Anakent yenilgi serisine 93-85’lik Karesispor mağlubiyetini de ekledi. Ligin flaş takımlarından Düzce Belediyesi ise konuk ettiği Sigortam.net Bakırköy Basketbol’a 81-73 boyun eğdi. Petkimspor son saniye basketiyle Akhisar Belediyesi’ni 77-76 devirdi. Bandırma Kırmızı ise güçlü kadrosu bulunan Bahçeşehir Koleji’ne 69-66 boyun eğdi.

Editör: TE Bilişim