Türkiye Basketbol Liginde 21. Hafta maçları oynanan 9 karşılaşma ile noktalandı. Türk Telekom en yakın rakibinin 4 galibiyet önünde zirvede ki yerini korurken, ligin alt tarafı adeta ateş çemberine dönerken, temsilcimiz Yalova Group Belediyespor ise son sırada yer aldı.
Oynanan 21. Hafta maçları kapsamında Belediyespor, deplasmanda Bursaspor Durmazlar’a son saniye basketiyle 99-98 mağlup oldu. Lider Türk Telekom ise Ankara’da ağırladığı Düzce Belediyesi’ni 114-72’lik skorla yenerek rakiplerine gözdağı verdi. Bahçeşehir Koleji evinde Ankara DSİ’yi 81-74’lük skorla geçmeyi başardı.
Alt sıraları yakından ilgilendiren maçta ise Halk Enerji TED Ankara Kolejliler ise sahasında Samsun BŞB Anakent’e 87-68 boyun eğdi. Bir diğer önemli karşılaşmada ise İstanbulspor Beylikdüzü ise rakibi Petkimspor’u 84-70 mağlup ederek rahat nefes aldı. Form düşüklüğü yaşayan Karesispor ise sahasında Sigortam.net Bakırköy Basket’e 81-75’le yenilirken, Antalyaspor ise son saniye basketiyle Bandırma Kırmızı’yı 73-71 devirdi. Yükselişte olan Akhisar Belediyesi ise sahasında Afyon Belediyesi’ne 102-87’lik ummadığı bir yenilgi tattırdı. Geçen hafta Yalova’yı yenen Selçuklu Belediyesi ise bu hafta evinde OGM Ormanspor’a 72-67 yenildi. Ligin 22. Hafta maçları 15-16 ve 17 Şubatta oynanacak maçlarla tamamlanacak.

Editör: TE Bilişim