Bu maçların ardından ise Türkiye Basketbol Federasyonu Koronavirüs(COVİD-19) salgını nedeniyle liglere ara vermiş ve hafta sonunda maçlar oynanmamıştı. Hafta arası mesaisini iyi değerlendiren Semt77 Yalovaspor aldığı galibiyetle Play-Off potasına girmeyi başardı.

24. Haftanın ardından Petkimspor yeniden liderliğe otururken Lokman Hekim Fethiye Belediyespor ise ikinci sırada yer aldı. Son iki sıradaki Anadolu Basket ve Samsunspor yer almaya devam etmesine karşın aldıkları galibiyetlerle 1881 Düzce Belediyespor'u da ateş çemberine aldılar.

Seyircisiz oynanan 24. Hafta maçları kapsamında evinde Bandırma Kırmızı’yı ağırlayan Semt77 Yalovaspor rakibini 97-80 gibi farklı skorla yenmeyi başardı. Petkimspor ise küme düşme hattında yer alan Samsunspor engelini 82-67’lik skorla aştı.

Lokman Hekim Fethiye Belediyespor ise sahasında Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket’e 106-88 gibi farklı skorla yenilerek liderliği kaptırdı. Alt sıraları yakından ilgilendiren maçta Anadolu Basket rakibi 1881 Düzce Belediyespor’u 82-78 yenerek nefes aldı.

Akhisar Belediyesi ise sahasında çıkışta olan Bornova Belediyespor’u 80-61 yenerek dur dedi. Üst ligi hedefleyen Konyaspor rahat bir oyunla Manisa Büyükşehir Belediyesi engelini 83-67’lik skorla geçti. Balıkesir Büyükşehir Belediyespor, temsilcimizin ardından Final Gençlik’i de son saniye basketiyle 89-88 yenmeyi başardı.

Kıran kırana geçen maçta BUDO Gemlik Basketbol ilk yarıyı geride kapattığı maçta rakibi Mamak Belediyesi’ni 88-76 mağlup etti. Türkiye Basketbol Ligi’nde 25. Hafta maçlarının ne zaman oynayacağını ise Türkiye Basketbol Federasyonu açıklayacak.

Editör: TE Bilişim