Uyguladığı modern tedavi yöntemleriyle sporcu sakatlıklarında uzmana olan masör Burhan Zelyurt Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Altınova Belediyespor’un teknik ekibine katıldı. Daha önce Yalovaspor ve birçok amatör kulüpte görev yapan Zelyurt, 2016-2017 sezonunda Sarı Yeşilli ekibin kulüp doktoru oldu.
Sporcu sakatlıklarının yanı sıra fizik tedavi de uzman olan ve Türkiye Futbol Federasyonu’nun tüm seminerlerine katılarak kendini geliştiren 48 yaşındaki Zelyurt, Yalova’da özel bir hastanedeki görevinden ayrılarak Altınova Belediyespor’a transfer oldu.
Altınova Belediyespor’un sağlık uzmanı Burhan Zelyurt, “Altınova Belediyespor Kulübü’nde futbolcularımızın sakatlıklarıyla bizzat ilgileniyorum. Yönetimimizin bana verdiği görevi en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum. Futbolcularla abi kardeş gibiyiz. Ne zaman bir sakatlık söz konusu olsa hemen yardımlarına koşuyorum. Özellikle ilaç kullanmadan, kendi yöntemlerimle sakatlıklara çare buluyorum ve fizik tedavi uyguluyorum. Beni göreve gören Altınova Belediyespor Kulübü’ne teşekkür ederim” dedi.

Editör: TE Bilişim