Ligde kalma savaşı veren temsilcimiz Bursalı rakibiyle 29 Mart Cuma günü 90. Yıl Spor Salonunda saatler 18:30’u gösterdiğinde karşılaşacak. Kritik mücadelede Sami Özel, Önder Yılmaz ve Taner İbin hakem üçlüsü görev yapacak. Ligin ilk yarısında Bursa’da oynanan mücadeleyi Finalspor 77-72 kazanmıştı.

Son hazırlıklarını tam kadro olarak 90. Yıl Spor Salonunda koç Mehmet Kabaran gözetiminde gerçekleştiren Semt77 Yalova Belediyespor galibiyete kenetlendi. Petkim galibiyeti ile umut tazeleyen potadaki temsilcimiz geçen hafta ise Akhisar karşısında ummadığı bir mağlubiyet almıştı. Finalspor ise bu sezon deplasmanda oynadığı 11 karşılaşmada 9 yenilgi alırken, 2 galibiyet aldı.

“Kazanmaktan başka bir şey düşünmüyoruz”

Semt77 Yalova Belediyespor Genel Menajeri Murat Dönmez,” Kazanmaktan başka bir düşüncemiz yok. Final maçına çok iyi hazırlandık. Hedefimiz kalan üç saha maçımızı da kazanmak. Final’le iyi başlangıç yapmak istiyoruz. Bu sezon taraftarımızla önemli galibiyetler aldık. Aynısını 29 Mart Cuma günü tekrarlayacağız. Tüm basketbol severleri bu önemli maça davet ediyorum” diyerek sözlerine nokta koydu.

Editör: TE Bilişim