Başkan Erbul, en son olarak Esnafspor’da teknik sorumlu olarak görev alan Kartal Tekin’i Yalovaspor’a Genel Koordinatörü olarak göreve getirdiklerini söyledi.

Başkan Tamer Erbul, Kartal Tekin’e güvendiklerini ve Yalovaspor içi iyi işler yapacaklarına inandıklarını dile getirdi.

Yalovaspor’un geleceği ile ilgili basın mensuplarına açıklamada bulunan Yalovaspor Kulübü Başkanı Tamer Erbul, “Geçtiğimiz sezon Esnafspor'da yalnızca sportif anlamda değil kurumsal anlamda da oldukça dikkat çekici işlere imza atan Kartal Tekin hocamızla Genel Koordinatör olarak anlaştık ve göreve getirdik.Kalite odaklı çalışmayı ilke edinen ve oldukça donanımlı olan hocamızla hedeflediğimiz kurumsallaşma çalışmalarında büyük yol kat edeceğimize inanıyoruz. Hocamızın uluslararası scouting eğitimi almış olması ayrıca öncelikle Yalovaspor öz kaynaklarından maksimum verimi almak için de kulübümüzün gücüne güç katacaktır. Kendisi ve camiamız için hayırlı olmasını diliyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

Yalovaspor gibi marka değeri olan bir kulübe geldiğini belirten Yalovaspor’un Genel Koordinatörü Kartal Tekin Yalovaspor kulübüne hizmet etmeyi gerçekten bu güzel şehre olan bir sorumluluk olarak gördüğünü söyledi.

Editör: TE Bilişim