28 Ocakta start alan tenis ligi 14 hafta sürerken birbirinden çekişmeli müsabakalara sahne olan turnuvada kategorilerinde dereceye giren sporculara kupalarını Yalova Belediye Başkanı  Yakup Bilgin Koçal, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü  Cengiz Mete, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Şube Müdürü Mehmet Yörük, Yalova Belediye Başkan Danışmanı Murat Arslanhan, Sosyal Hizmetler Müdür Yardımcısı Arif Laçin, Tenis İl Temsilcisi Mustafa Terzi  verdi.

Törende bir konuşma yapan Yalova Belediye Başkanı Yakup Bilgin Koçal  tenis sporunun hızla geliştiğini memnuniyetle izlediğini yapılan organizasyonların ve alınan başarılardan son derece mutluluk duyduğunu bu başarıların alt yapıdaki çocuklarımızın sayılarının daha da artarak devam etmesi gerektiği masa tenisine vermiş olduğu desteğin kort tenisine ve diğer bütün branşlara da vereceğini fakat bunlardaki kriterin alınan başarılar olduğunu vurguladı.

Kort tenisinin gelişmesin de tesislerin gerekliliği ve eksiklerin hızla giderildiği ve diğer eksikliklerinde giderileceğine değinen Koçal tüm sporculara başarılar diledi .

Organizasyonun Yalova’da ki tenis sporuna büyük katkı sağladığını dile getiren Tenis il temsilcisi Mustafa Terzi,” 14 hafta süren ve Yalova da ilk olarak tüm Yalova’nın katılımıyla gerçekleştirdiğimiz turnuva son derece başarılı geçmiştir. Tüm katılımcılardan edindiğimiz intiba son derece yerinde olması gereken bir organizasyon olduğu dur. Bu organizasyonun gerçekleşmesini sağlayan kış kapalı kortlarımızı tenis camiasına  kazandıran Yakup Bilgin Koçal’a, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Cengiz Mete’ye, Spor Şube Müdürü Mehmet Yörük’e tenis hakemlerimize çok teşekkür ediyorum. Önümüzdeki yıl ise bu yıl yaşanan aksaklıkları en aza indirerek ve kalite seviyesini daha da yükselterek daha canlı ve renkli bir yıl temenni ediyorum” dedi.

 

Editör: TE Bilişim