90 dakika boyunca süper bir futbol ortaya koyan, rakibine pozisyon dahi vermeyen Termal Belediyespor’a 3 puanı getiren golü Adnan kaydetti.

Termal Belediyespor’dan Mehmet 85. dakikada müsabakanın tek golünün sahibi Adnan’da 87. Dakikada maçın hakeminden kırmızı kart görerek oyun dışında kaldılar. Kırmızı-Siyahlı ekipte 87. dakikada Raşit kırmızı kart gören bir diğer isim oldu.

Yalovaspor’un kazandığı 10. Haftada Çiftlikköy Belediyespor karşılaşmasını kaybedince puan farkı 4’e çıktı.

Termal Sahasında oynanan mücadeleye iki takımda kontrollü başladı. İlerleyen bölümlerde oyuna ağırlığını koyan Termal Belediyespor, gol için Çiftlikköy kalesine ataklarını sıklaştırdı. Müsabakanın 35. dakikasında gelişen Yeşil-Beyazlı ev sahibi ekibin atağında Adnan, rakip fileleri havalandırarak durumu 1-0 yaptı ve ilk yarı bu sonuçla tamamlandı. Ev sahibi takım Termal Belediyespor, ikinci 45 dakikada da çok etkili bir oyun ortaya koydu ancak net gol pozisyonlarından yararlanamadı. Konuk ekip Çiftlikköy Belediyespor aradığı beraberlik golünü bulamayınca zorlu 90 dakika Termal Belediyespor’un 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı. Termal ekibi elde ettiği çok önemli galibiyetle puanını 17’ye çıkarttı ve 4. sıraya yükseldi. Çiftlikköy Belediyespor ise 10. haftada ilk mağlubiyeti ile tanışırken lider Yalovaspor’un 4 puan gerisinde 18 puanla 2. Sırada yer aldı.

Editör: TE Bilişim