Termal Belediyespor:2 Tavşanlı Belediyespor:1
Tayfun Erbul Süper Amatör Kümenin 7. Haftasında iki belediye takımı Termal Belediyespor ile Tavşanlı Belediyespor kozlarını paylaştı.
 Termal sahasındaki maçı ev sahibi ekip attığı gollerle 2-1 kazanmayı başardı. Teoman Parıltan’ın ekibi 3 puanı ise Yalçın Küçük’ün penaltıdan ve Berdan Öner’in şık golüyle kazandı. İşcan Avşar’ın takımı Tavşanlı’nın tek golüne ise penaltıdan Muhammet imzasını attı.
Karşılaşmaya hızlı başlayan taraf ev sahibi Termal  Belediyespor oldu. Yeşil Beyazlılar 5. Dakikada kazandığı penaltı atışını Yalçın Küçük’le gole çevirerek ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. İkinci yarıya hızlı giren konuk Tavşanlı ise 49. Dakikadaki atağında ise maçı yöneten Uğur Beyaz bu kez konuk ekip için beyaz noktayı gösterdi. Topun başına geçen Muhammet attığı golle skora 1-1’lik eşitliği getiren isim oldu.
İlerleyen bölümde ise ev sahibi ekip oynayan taraf oldu. Termal’de dakikalar 77’yi gösterdiğinde sahneye çıkan Berdan Özer kaleye yaklaşık 25 metre mesafeden çektiği sert şutla Tavşanlı kalecisi Sertan’ı avladı ve takımının sahadan 2-1’lik galibiyetle ayrılmasını sağladı.

Editör: TE Bilişim