Süper Amatör Kümenin başarılı ekiplerinden Termal Belediyespor, 2017-2018 sezonuna sıkı hazırlanıyor. Teoman Parıltan’la yoluna devam eden Yeşil Beyazlılar, 6 oyuncusunu kaybederken 7 transfer gerçekleştirdi. 2015-2016 sezonunda şampiyonluk yaşayan Termal Belediyespor, bu sezonda başarılı olmanın hesaplarını yapıyor. Yeşil Beyazlı ekip geçen sezonu ise 44 puanla dördüncü sırada noktalamıştı.
Haftanın üç günü Termal İlçe Stadyumunda 15-16 Ekimde başlayacak Süper Amatör Küme maçlarına hazırlanan Parıltan’ın ekibi son olarak İran Genç takımıyla yaptığı maçı ise 4-2 kazanmıştı.
“Gençlerimize hizmet ediyoruz”
Termal Belediyespor Genel Kaptanı Galip Atik,” U-14 takımımız ve A Takımımız var. U-19 müsabakaları başladı. Termal Belediyespor Kulübü olarak, burada gençlerimizin spor yapmasını sağlamak adına elimizden gelen tüm imkanları seferber ediyoruz. A takımımız her yıl olduğu gibi bu yıl da Süper Amatör Kümeye iddialı giriyor. İddialı bir takımımız var. Takımımızı minimum maliyetlerle maksimum derecede iyi işler yapmaya çalışıyoruz. Sporun amacı sağlıklı bireyler yetiştirmek. Termal Belediyespor olarak ilçemizin çocuklarına spor yapmalarının yanı sıra kötü alışkanlıklardan uzak durmaları yönünde imkanlar sunuyoruz. Bu süreçte en büyük desteği Termal Belediyespor Kulübü Başkanı İsmail Atik’ten görüyoruz. Kendisi kulüple yakından ilgileniyor ve bizi destekliyor” şeklinde konuştu.
“Hedefimiz Termal’i en iyi şekilde temsil etmek”
Termal Belediyespor Teknik Direktörü Teoman Parıltan,” Her yıl olduğu gibi bu yılda başarılı olabilmek ve lşamiyonluk için lige katılıyoruz. Bu yılda ki sağlıklı bir sezon geçirip, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleriz. Tabi ki Süper amatör Kümede oldukça güçlü takımlar var. Süper Amatör Küme bu sezon Bölgesel Amatör Lige yakın bir lig. Sezon oldukça uzun ve 22 hafta sürecek. Bu nedenle kalabalık bir ekip kurduk. Sakatlık ve cezalı durumlardan etkilenmek istemiyoruz. Hedefimiz bu yılda şampiyonluk kupasını kaldırmak” dedi. 

Editör: TE Bilişim