Yalova Süper Amatör Küme ekiplerinden Termal Belediyespor yoluna Ahmet Silahtaroğlu ile devam edecek. 2014-2015 sezonunda oynadığı futbol ve aldığı puanlarla dikkat çeken Silahtaroğlu yeni sezonda da Yeşil Beyazlı ekibin başında olacak.
3 yıldır takımın başında olan Ahmet Silahtaroğlu ile görüşen Termal Belediyespor Kulüp Başkanı Galip Atik, deneyimli teknik adam ile anlaşma sağladı. 
Termal Belediyespor ile yeniden anlaştıkları için mutlu olduğunu belirten Silahtaroğlu, “3 sezondur görev yaptığım Termal Belediyespor ile yeni sezon öncesinde yeniden anlaştım. 1 yıl daha kulübün başarısı için hep birlikte el ele vererek çalışacağız. Mevcut kadromuzdan 5 oyuncumuz yeni sezon öncesinde başka takımlara gitmişlerdi. Bu futbolculardan boşalan mevkilere 4-5 transfer yapacağız. Takımın iskeletini koruduk ve 1 kaleci, 1 stoper, 1 ya da 2 orta saha, 1 forvet oyuncusunu kadromuza katmayı düşünüyoruz. Hedefimiz Termal Belediyespor’un üst sıralarda kalmasını ve başarılı bir sezon geçirmesini sağlamak. 7 Eylül 2015 Pazartesi günü saat 18:30 kendi tesislerimizde yeni sezonun startını vereceğiz. Öncelikle 5-6 Eylül 2015 tarihleri arasında başlayacak 1. Amatör Küme, U-17, U-15 ve U-12 liglerinde mücadele edecek takımlarımıza başarılar diliyorum. Yeni sezonun Termal Belediyespor’a ve tüm kulüplerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.
Editör: TE Bilişim