Termal Belediyespor:4 Yeşilovaspor:1
Süper Amatör Kümenin en formda ekibi Termal Belediyespor 3. Haftada lige kötü başlangıç yapan Yeşilovaspor’u ağırladı. Termal İlçe Stadyumunda oynanan maçı Yeşil Beyazlılar ilk ve ikinci yarılarda bulduğu gollerle sahadan 4-1’lik galibiyetle ayrıldı.
3’de 3 yaparak puanını 9’a yükselten ve liderlik koltuğuna oturan Ahmet Silahtaroğlu’nun takımına 3 puanı getiren gollere Volkan Taşkömür (2), Mustafa Kuş ve Doğan Topçular imzalarını attı. Yeşilova’nın tek golü Mahmut’tun penaltı golüyle geldi. 
Karşılaşmaya saha ve seyirci avantajını kullanan Termal Belediyespor fırtına gibi başladı. Yeşil Beyazlılar 14’de kanat oyuncusu Mustafa Kuş ile 1-0 öne geçti. Bu golden 9 dakika sonra tecrübeli golcü Volkan Taşkömür farkı 2’ye çıkarttı. Termal 30. Dakikada geliştirdiği atakta Volkan Taşkömür bir kez daha tecrübesini konuşturdu ve attığı golle skor tabelasında takımını 3-0 öne geçirdi. İlk yarının kalan bölümünde başka gol olmadı ve Termal Belediyespor soyunma odasına avantajlı gitti. İkinci yarıda da oyunun hakimi olan ev sahibi ekip dakikalar 60’ı gösterdiğinde Doğan Topçular’la skoru 4-0’e getirdi. Maçta son sözü Yeşilovaspor’dan Mahmut 80. Dakikada ki penaltı golüyle söyledi ve skoru 4-1 olarak tayin etti. 
Editör: TE Bilişim