Gençlik Merkezi toplantı salonunda 24 kulübün katılımıyla Yalova Futbol Tertip Komitesi Başkanlığının üye seçimi yapıldı.

2011-2012 sezonundaki üye kadrosunda bulunan Turgay Aydın, yeni sezonda da Tertip Komitesinde görev yaparken, oyların büyük çoğunluğunu alan Nazım Koçan (Çınarcık Belediyespor), Nurullah Sevim (Doğanspor) ve Turgay Aydın (Çiftlikköy Belediyespor) asil üye olarak seçildi.

Asil üyelerin seçilmesi sonrasında yedek üyelerde, Ergün Gülek (Doğuşspor), Necip Şenler (Korusahilspor) ve Bayram Çilingir (Sultaniyespor) oldu.

Tüm kategorilerin planlamasını yapacaklarını belirten Futbol İl Temsilcisi ve Tertip Komitesi Başkanı Hamdi Yılmaz, “Geçtiğimiz sezon komitemizde görev yapan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. 2012-2013 sezonunda görev yapacak olan ve yeni seçilen üyelerimize de şimdiden başarılar diliyorum. Geçtiğimiz sezon komitemizdeki görevi sırasında hayatını kaybeden merhum Mümin Gözüyılmaz kardeşimizin yerine yedek üyelerimizden Sefer Keskin görev yapmıştı. Merhuma Gözüyılmaz’a Allah’tan rahmet, sevenlerine, ailesine ve yakın dostlarına sabırlar diliyorum. Yeni seçilen Tertip Komitesi üyelerimizle birlikte bugün saat 18:00’da ASKF Binasında bir araya gelerek yeni sezonun planlamasını yapacağız” diyerek sözlerini noktaladı.

Editör: TE Bilişim