Tenis antrenörü Mustafa Terzi, İzmir Örnekköy Zübeyde Hanım Tenis Kompleksinde gerçekleştirilen Ortaokullar Türkiye Tenis Şampiyonası’nda ilimizi temsil eden 75. Yıl Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu tenis takımının başarısını değerlendirdi. İzmir’de muazzam bir başarıya imza atıldığına vurgu yapan Terzi, Sinan Dinç, Batuhan Aslım ve Emirhan Demir’i elde edilen dördüncülük sonrasında kutladı. 
4 gün süren müsabakalarda 16 erkek takımdan 52 sporcu ve 17 kız takımından 53 sporcu olmak üzere toplamda 105 sporcu katıldı.
İlk 4 arasına girmenin önemine değinen Tenis Antrenörü Mustafa Terzi, “Yalova tarihinde bir ilk olan finallerde mücadele etmek ve buradan Türkiye’nin ilk 4 en iyi takımı arasına girmek, tarihimizde olmayan muazzam başarıdır. İl içinde kazanmamız rahat oldu, daha sonra İzmit’teki böle müsabakaları da bizim için rahat geçti diyebiliriz. İzmir’deki finallerde ise yurdumuzun tüm bölge şampiyonları bir araya geldi. Müsabakalar son derece zordu. Çok zor maçlar oynadık. Hedefimiz; daha önce gerçekleştirilmeyen gruptan çıkıp adımızı ilk dörde yazdırmaktı. Oyuncularımız bu bilinçle ve bu azimle mücadele ettiler. Bu tarihi başarıda sporcularımı kutluyorum ve inanıyorum ki; bir dahaki sene şampiyonlukla döneceğiz. Ayrıca turnuvada tek devlet okulu olmanın vermiş olduğu gurur da var. Bu tarihi başarı, Yalova'mıza ve okulumuza hayırlı uğurlu olsun” dedi.  
Editör: TE Bilişim