Türkiye Basketbol 1. Ligi’nde rüya gibi bir sezon geçiren Yalova VİP’in Karadağlı oyuncusu Sanja Kuzelj, Fransa’nın yolunu tuttu. 
2015-2016 sezonunda Ayesha Barkey’in takımdan ayrılmasıyla daha çok süre alan ve Yalova ekibinin 16 maçta formasını giyen 23 yaşında ki forvet, 2016-2017 sezonunda Fransa’nın Pays Voironnais Basket Club forması giyecek.
1.87 boyundaki oyuncu yaz döneminde ülkesi Karadağ ile birlikte Çin’de düzenlenen organizasyona katılmış ve oynadığı oyunla dikkat çekmişti. VİP’te 16 maçta görev alan Sanja, 35.7 dakika ortalamayla oyunda kaldı. 15.2 sayı, 5.9 ribaunt ve 1.1 asist ortalamalarını tutturdu.
Yalova VİP Başkanı Murat Yapıcı, “Geçtiğimiz sezon kulübümüzde forma giyen, oynadığı basketbolun yanında; kişiliği ve sevecenliği ile kalbimizde çok özel bir yer edinen, içimizden biri olan Karadağlı uzun forvetimiz Sanja Kuzelj, Fransa NF1 takımlarından Pays Voironnais Basket Club takımına transfer olmuştur. Kendisine katkılarından dolayı teşekkür eder, yeni takımında başarılar dileriz” dedi.
Yalova VİP formasını giymek zevkti diyen Karadağlı oyuncu Sanja Kuzelj, Yalova VİP ailesine ve eski takım arkadaşlarına teşekkür etti. 
Editör: TE Bilişim