Yalova Süper Amatör Lig takımlarından Teşvikiye Belediyespor yeni sezon hazırlıklarına başladı. Teşvikiye Belediyespor Teknik Direktörü İsmail Şengelen , "Kasım ayında başlayacak Yalova Süper Amatör Lig maçlarına kadar, takım ile birlikte çalışmalara başladık. Bu sezon genç, yeni transferlerimizle ve dinamik bir ekiple başarı hedefliyoruz” diye konuştu. 
Teşvikiye Belediyespor kulübü yeni sezon hazırlıkları kapsamında ilk çalışmasını Doğanspor tesislerinde yaptı. Teknik Direktör İsmail Şengelen’in hazır bulunduğu antrenmanda futbolcular kaynaşırken, antrenmanın kalan kısmı kondisyona dayalı çalışma ile devam etti. Yeni sezonda hedeflerinin üst sıralar olduğunu kaydeden Teknik Direktör İsmail Şengelen “ 2015-2016 sezonunun ilk antrenmanına başlamış bulunmaktayız. Yeni sezon bizler, futbolcular ve tüm takımlar için hayırlı olmasını diliyoruz. Hiçbir takım hedefsiz değildir, bizimde hedefimiz bu sene üst sıralar olacak. Takımı en üst sıralara taşımak için bütün çabamız ve gayretimizle çalışacağız” diye konuştu. 
Çalışmalar hakkında bilgiler veren Şengelen “ 1 hafta Doğanspor sahasında kros çalışmalarımız olacak. Çalışmalarımızı yeni transferlerimizle beraber sürdürerek yeni sezona hazır olacağız" şeklinde konuştu.
 “Kadromuzu genç ve yeni futbolcularımızla yeniledik” 
Teşvikiye Belediyespor Kulübü Başkanı İbrahim Turam'da sporcuları ziyaret ederek çalışmalarını izledi. Ardından takımla ilgili açıklamalarda bulunan Turam, "Hazırlık çalışmaları başladı. Oyuncularımızın ve teknik kadromuzun son derece hırslı olduğunu görüyorum. Takım transferler ve alt kadrodan yetişen oyuncularla güç kazandı.  Bu sezonda başarılı olacağımızı düşünüyorum" dedi. 
Teşvikiye Belediyespor Takım Kaptanı Ömer Nurten, ise, " Yeniz sezon öncesi yeni antrenörümüz, arkadaşlarımız ve yöneticilerimizin ile birlikte bir araya gelerek ilk antrenmanımızı başladık, İnşallah buradaki birlik ve beraberliğin maçlarda da olacağını göstereceğiz." dedi. 
 Futbolcular Şehitleri unutmadı
İdman öncesinde sahaya Türk Bayraklarıyla çıkan futbolcular ve teknik kadro saygı duruşunda bulunarak İstiklal Marşı okudular. Şehitlere Allahtan rahmet dileyen futbolcular, "Kimsenin gücü bu vatanı bölmeye yetmez" diye konuştular. 
Editör: TE Bilişim