2014-2015 sezonunda mücadele ettiği 1. Amatör Küme’den Süper Amatör Küme’ye yükselen Teşvikiye Belediyespor transferde bombaları pattı. 
Takımın başına İsmail Şengelen’i getiren Yeşil Kırmızılılar ayrıca, Çiftlikköy Belediyespor’dan Enez Üçtepe, Armutlu Belediyespor’dan Ercan Bulut, Tavşanlı Belediyespor’dan Ayberk Arabacı ve Recep Daştan, Acarspor’dan Gürkan Artan ve Elmalıkspor’dan Efe Kurtuldu ile Akköyspor’dan Evrim Ertürk’ü kadrosuna kattı.
Son yılların en iyi takımını oluşturduklarını belirten Teşvikiye Belediyespor Başkanı İbrahim Turan,” Çok iyi bir ekip kurduk. Sezon öncesi bir araya gelerek kaynaşma yemeği verdik. Yeni transferlerimiz takımımıza çok şey katacak. Süper Amatör Küme’de şampiyonluğu kovalayan ve göze hoş gelen futbol sergileyeceğiz. Bizlere her zaman yanımızda olup destek veren transferlerde büyük emek harcayan Teşvikiye Belediye Başkanımız Ahmet Meydan’a teşekkür ediyorum” dedi. 
Teşvikiye Belediyespor antrenörü İsmail Şengülen,” Genç ve dinamik bir ekip kurduk. Çalışmalarımıza 15 gün içinde başlayacağız. Şampiyonluğu kovalayacak bir ekip olacağız. Yeni sezonun hem bize hemde Yalova kulüplerine hayırlı olmasını diliyorum” diyerek sözlerini tamamladı. 
Editör: TE Bilişim