Hersekspor:1 Teşvikiye Belediyespor:5
Tayfun Erbul Süper Amatör Kümenin 9. haftasında alt sıraları yakından ilgilendiren maçta Hersekspor ile Teşvikiye Belediyespor kozlarını paylaştı.
Altınova Hersekzade Ahmetpaşa Stadyumu'nda oynanan maçı Çınarcık temsilcisi 5-1 gibi farklı skorla kazanarak evine 3 puanla dönmeyi başardı. 3 puanda kalan ev sahibi ekibin tek golü İbrahim'den gelirken, 15 puana yükselen Teşvikiye'nin sayılarına ise Efe Kurtuldu, Suat Özden, Hüseyin Hocaoğlu ve Anıl Abacı (2) kaydetti.
karşılaşmaya iki takımda kontrollü başlarken, ilk 20 dakikalık bölüm golsüz eşitlikle geçildi. Konuk ekip 25. dakikada Efe Kurtuldu'nun golüyle 1-0 öne geçti. Altınova temsilcisinin bu gole cevabı gecikmezken 33. dakikada İbrahim'in ayağından bulduğu gol sonrasında ilk yarı 1-1'lik eşitlikle geçildi.
İkinci yarıya fırtına gibi başlayan konuk Teşvikiye 46'da Suat Özden'in golüyle yeniden öne geçmeyi başardı.  Bu golden 4 dakika sonra Kırmızı Yeşillilerde Hüseyin Hocaoğlu attığı golle farkı 2'ye çıkarttı.
Çınarcık temsilcisi son 10 dakikalık bölümde ise 83 ve 88. dakikalarda Anıl Abacı'nın ayağından bulduğu gollerle maçı 5-1 kazandı.

Editör: TE Bilişim