Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) ve Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) işbirliği ile düzenlenen Halk Eğitim Merkezi antrenör kursu başladı. Yalova’da başvuru yapan 17 antrenör sahaya inerek Amatör Saha 2’de eğitimlerini almaya başladı.
Kursa eğitimci olarak ise Türkiye Futbol Federasyonu Eğitim Daire Başkanlığı’nda görevli Ersan Oğan ve Sebahattin Yenilmez katılıyor.
3 gün sürecek Halk Eğitim Merkezi antrenör kursuna ilimizden ise Vahap Diken, Bülent Söyler, Ferhat Kızılgeçit, Hamdi Purçlutepe, İbrahim Ocakçı, Mahmut Kahveci, Osman yılmaz, Özgür Bayram, Özgür Yıldız, Samet İkiz, Sami Bahçekapılı, Sefa Demir, Suat Kurtuldu, Tamer Balkaş, Turan Çağlar, Ümit Görtay ve Yalçın Tekin Çetin katılıyor.
TÜFAD Yalova Şubesi Başkanı Mütahir Özliman,” Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) ve Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) işbirliği ile düzenlenen Halk Eğitim Merkezi antrenör kursumuz başladı. Antrenör arkadaşlarımıza ve eğitimcilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

 

Editör: TE Bilişim