Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ve Altınova Belediyespor Kulüp Başkanı Sedat Ok, TFF Başkanvekili İbrahim Usta ile bir araya geldiler.
Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ve Altınova Belediyespor Kulüp Başkanı Sedat Ok, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanvekili İbrahim Usta ile ALBEL Genel Müdürü Temel Baş’ın ortağı olduğu Ankara Saray Köfte Balık Restoran’da akşam yemeğinde bir araya geldiler.
BİLGİ VERDİ
TFF Başkanvekili Usta’ya BAL Liginde Yalova’yı temsil eden Altınova Belediyespor Futbol Takımı hakkında genel bilgiler veren Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, tesisleşmeye verdikleri öneme de değindi. Altınova Belediyesi Hersekzade Ahmet Paşa Stadı yanına Sosyal tesisi inşaatının tamamlandığını ifade eden Başkan Oral, altyapı ya büyük önem verdiklerini ifade etti.
KUTLADI
Altınova Belediye Başkanı Oral, Kulüp Başkanı Ok ve yöneticilerini kutlayan TFF Başkanvekili Usta, “Altyapı ve tesisleşme Türk Futbolu açısından büyük önem taşımakta. Yaptığınız çalışmalar ve Türk Futbolu’na verdiğiniz destekten dolayı size teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim