Türkiye Kadınlar Basketbol Liginde 15. Hafta geride kalırken, Kırçiçeği Bodrum Basketbol emin adımlarla ilerlerken düşme potası ise adeta cadı kazanı şeklini aldı. Son sıradaki temsilcimiz Yalova VİP ile birlikte Mersin BŞB Gelişim, Fenerbahçe Gelişim, Ferko Ilgaz Hotel Kastamonu ve İstanbulgücü düşmeme mücadelesi veriyor.
Geride kalan haftada Yalova VİP, Muğla deplasmanında lider Kırçiçeği Bodrum Basketbol’a konuk olurken rakibine 72-36 yenildi. Son derece formda olan Bayraklı Belediyesi ise deplasmanda İstanbulgücü’nü 64-56’le geçti. Hızlı düşüş yaşayan Mersin BŞB Gelişim ise evinde Çankaya Üniversitesi’ne 71-59 mağlup oldu. İzmit Belediyespor ise şov yaptığı maçta Fenerbahçe Gelişim’i 106-65 yenerken, zor günler geçiren Tosyalı Toyo Osmaniye ise evinde Edremit Belediyesi Gürespor’a 65-42 boyun eğdi.
Urla Belediyesi ise sahasında Edirnespor engelini 67-58’le geçerken, Ferko Ilgaz Hotel Kastamonu ise son nefeste Elazığ İl Özel İdaresi’ni 71-70 yendi. Mersin derbisinde ise 78-61’lik skorla Mersin Üniversitesini yenen Mersin Basketbol gülen taraf oldu.

Editör: TE Bilişim