Türkiye Kadınlar Basketbol Liginde 4. Hafta geride kaldı. Oynadığı maçların tamamını kaybeden temsilcimiz Yalova VİP ve maddi zorluklarla boğuşan Orduspor adeta ligin dibine zincirledi. 4’de 4 yaparak yoluna kayıpsız devam eden iki takım Tosyalı Toyo Osmaniye ve Kırçiçeği Bodrum Basketbol ise  ligin zirvesinde yer alıyor.
Geride kalan haftada Yalova VİP evinde Edremit Belediyesi Gürespor’a 80-59 yenilirken, Kırçiçeği Bodrum Basketbol ise evinde Edirnespor’u 63-56 yendi. Mersin Basketbol ise sahasında Elazığ İl Özel İdaresi’ne 56-53’lük skorla boyun eğdi.
İstanbulgücü ise evinde Çankaya Üniversitesi’nden fark yiyerek parkeden 75-54 yenik ayrıldı. Mersin Üniversitesi ise rakibi Fenerbahçe Gelişim’i adeta dağıtarak 92-67 mağlup ederken, Bayraklı Belediyesi ise ağırladığı Bursa BŞB BUDO’yu 81-52’lik skorla geçerek bu sezon ki ilk galibiyetini elde etti.
Maddi zorluklar yaşayan ve birçok oyuncusunu kaybeden Orduspor ise sahasında İzmit Belediyespor’a 84-60 mağlup oldu. Lider Tosyalı Toyo Osmaniye evinde Mersin BŞB Gelişim’i 70-64’lük skorla geçerken, Ferko Ilgaz Hotel Kastamonu ise saha ve seyircisi önünde Urla Belediyesi’ne 78-59 yenildi. TKBL’de 5. Hafta maçları 3-4 ve 5 Kasım tarihleri arasında oynanacak maçlarla tamamlanacak.

Editör: TE Bilişim