TBF Kadın Basketbolundan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Bahar Akgün, TBF Ligler Direktörü Samer Şenbayrak, Kadınlar Basketbol Süper Ligi Koordinatörü Murat Tümer, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi Koordinatörü Nahit Yeşiltepe ve takım temsilcileri katıldı. Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin fikstür çekiminde yer aldı. İstanbul’da gerçekleştirilen fikstür çekiminde Çankaya Üniversitesi ve Urla Belediyesi’nin temsilcisinin yer almaması ise dikkat çekti.

TBF Kadın Basketbolundan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Bahar Akgün’ün açılış konuşması ile başlayan kura çekiminin ardından TKBL Koordinatörü Nahit Yeşiltepe kura çekimi ile ilgili teknik detayları paylaştı. Kura çekimini gerçekleştiren takımların temsilcileri kısa konuşmalarla yeni sezon öncesi bütün takımlara şans dilediler.

TKBL’de yeni sezon 5 Ekim 2018 tarihinde başlayacak ve ilk yarı 4 Ocak 2019 tarihinde son bulacak. İkinci yarı ise 11 Ocak 2019 tarihinde başlayacak ve 12 Nisanda oynanacak 30. Hafta maçları normal sezon son bulacak.

Yıllardır ilimizi kadın basketbolunda temsil eden Yalova VİP ise 2018-2019 sezonunun ilk haftasında Akdeniz Üniversitesi ile karşılaşacak.

Editör: TE Bilişim