Fenerbahçe World:1 Trabzongücü:3
Yalova Group 2. Veteranlar Ligi A Grubunun üçüncü maçlarında eski Fenerbahçeli Faruk Yiğit’in yer aldığı Fenerbahçe World takımı ile Trabzongücü takımları karşı karşıya geldi. 2 kırmızı kartın çıktığı gergin maçı Bordo Mavili ekip 3-1 kazanarak adını yarı finale yazdırdı.
Tuğrul Şener Stadyumunda oynanan maç kıran kırana ve gergin geçerken, Bordo Mavili ekip Sarı Lacivertlileri 3-1 mağlup ederek kupa dışına itti.  Maça iyi başlayan Fenerbahçe World, eski Milli yıldız Faruk Yiğit’in 2. Dakikada ki muhteşem golüyle 1-0 öne geçti. Yediği gol sonrasında çabuk toparlanan 
Trabzongücü, dakikalar 24’ü gösterdiğinde Yılmaz’ın golüyle 1-1’lik eşitliği yakaladı ve devre bu skorla son buldu. 
İkinci yarıda baskısını arttıran konuk ekip 57. Dakikada ki atağında Yıldıray’ın ceza sahası içerisinde Fenerbahçe World kalecisi Şenol tarafından düşürülmesiyle maçın hakemi tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Alaattin takımını 2-1 öne geçiren golü kaydetti. Bu golden sonra maçta zaman zaman elektriklenmeler yaşanırken, ev sahibi ekipte Coşkun Eroğlu, 68. Dakikada Gökay Çok ise 70+1’de kırmızı kart gördü. Maçın uzatma bölümlerinde Trabzongücü Yıldıray’la bir gol daha bularak maçı 3-1 kazandı ve yarı finale yükseldi. 
Editör: TE Bilişim